Зміст
Картопля є практично у кожному будинку, а якщо навіть її і немає, то це недороге та смачне задоволення, яке продається в супермаркетах чи ринках. Щоб приготувати цей швидкий рецепт, вам знадобиться:
Картопля очистіть і потріть на великій тертці. Вбийте в отриману стружку 1 яйце, додайте приправи (сіль, перець, суху зелень — кладіть на вибір і до смаку). Далі влийте у суміш молоко, ретельно перемішайте ще раз.
На сковороду влийте рослинне мало, розігрійте та викладіть туди омлетну масу.
Картопляний омлет
Картопляний омлет потрібно обсмажити з двох боків. Коли скоринка знизу схопиться і підрум’яниться, акуратно переверніть на другий бік. По готовності подавайте на стіл на вечерю.
Рада. Для цього рецепту картопля потрібно натирати саме на великій тертці. Так як дрібні волокна змішуються з молоком і перетворяться на звичайне пюре. Омлет із картоплі буде ще смачнішим, якщо після готовності подати до нього сметану.
Гречка корисна і доступна всім крупа. Багато хто скептично ставиться до страв із додаванням цього продукту. Проте це не так. Спробувавши цей рецепт, після першої тарілки ваші домашні прийдуть до добавки!
Для приготування рецепту вам знадобиться:
Приготуйте всі інгредієнти, помийте, почистіть. Влийте невелику кількість олії в казан. Викладіть фарш та посоліть його. У міру підсмажування, перемішуйте його, як тільки ви побачите, що фарш майже готовий, натріть моркву на великій тертці. Також наріжте цибулю середніми кубиками і додайте ці овочі в казан.
Гречка купецько з фаршем
Надалі додайте томатну пасту і перемішайте суміш. Після закипання суміші промийте гречку в проточній воді. Засипте її до фаршу та овочів. Зверху залийте водою. Вода повинна покривати гречку на 2 см. Додайте ще трохи солі до смаку і варіть до готовності на повільному вогні 30 хвилин, а після готовності подавайте на вечерю!
Увага! Як посуд для приготування страви можна використовувати не тільки казан, але й інші ємності, наприклад, ті, які мають антипригарне покриття.
Замість томатної пасти можна використовувати помідори. На вказаний обсяг підійдуть 4 середні помідори без шкірки. Поріжте їх шматочками і відправте в каструлю разом із морквою та цибулею.
Приготувати швидкий плов можна, якщо попередньо замочити рис на 2-3 години. Зате потім у вас вийде справді швидка страва. І ще один секрет – жодних каструль! Плов готується на сковороді. Чим глибша ємність – тим більше порцій у вас вийде.
Для приготування вам знадобиться:
2 цибулі;
Замочіть рис на 2-3 години. Промийте його перед приготуванням 5 разів і дайте відпочити. Тим часом наріжте свинину на кубики. Ідеальним буде розмір 1,5*1,5 см. У процесі приготування м’ясо вжариться, і у вас вийдуть шматочки 1*1 см.
Швидкий плов у сковороді
Промийте м’ясо, відіжміть воду. На сковороду влийте третину від половини склянки олії та обсмажте там м’ясо. Як тільки воно покриється скоринкою, додайте сіль та перець. Потім додайте нарізану цибулю та моркву. За бажанням додайте томатну пасту.
Наступним етапом буде додавання рису. Засипте в сковороду і залийте зверху водою. Зверху вона повинна покривати рис не більше ніж на 1 см. Посоліть до смаку і покладіть у рис очищений зубчики часнику. Рис не заважайте. Через 20 хвилин ви отримаєте смачну страву не гірше, ніж плов із казана. Якщо ви хочете приготувати на вечерю щось смачне, швидке і недороге, тоді цей рецепт вам підійде. Піца ця, звичайно, не зовсім справжня, тому що час на її приготування потрібно набагато менше, та й обсяг не такий масштабний, але на 1-2 чоловік цей рецепт буде вечірнім смакота.
Для приготування вам знадобиться (продукти беріть на око для своєї сковороди):
Тісто:
Начинка:
Піца на сковороді
Змішайте тісто із зазначених продуктів, щоб воно відходило від рук. Обсипте його мукою|борошном| і розкотіть по діаметру сковороди, якщо є надлишки, обріжте їх. Змастіть сковороду олією і викладіть туди тісто. Тут же зверху покладіть нарізану ковбасу, дрібнопорізану цибулю, помідори, оформлені тонкими кружальцями. Зверху потріть сир. Накрийте кришкою сковороду та запікайте до готовності. Як тільки ви приступите до першого шматка, сир буде тягнутися більше, ніж ваше задоволення на вечері! сезону. Цей овоч є на грядках дачників, а якщо ні, то в сезон він продається за доступними цінами.
Для приготування вам знадобиться:
майонез;
Поріжте кільцями помідори і викладіть на плоску страву. Майонез видавіть із пакета, і змішайте його з часником та перцем (молотим). Тепер цією сумішшю помажте помідори. Зверху потріть сир. За бажанням прикрасьте зеленню зверху і подавайте на вечерю.
Рада. Якщо ви хочете, щоб ваша страва була гострішою, додайте туди більше часнику. Поки воно гаситься, можна зайнятися десертом.
Для приготування вам знадобиться:
рис – 50 г або 2 ст. ложки;
Запіканка з кабачків, м’яса та рису
Приготуйте заливку: з’єднайте яйце, томатну пасту та сметану. Додайте сіль та перець. Залийте цією сумішшю овочі з фаршем. Відправте запікатись у розігріту духовку. Вогонь має бути помірним – температура в духовці не більше 180 градусів. Готуйте страву 30 хвилин. Після цього дістаньте форму і зверху потріть сир. Погасіть блюдо ще 5 хвилин і подавайте до вечері!
Есть много заболеваний, при которых нам может помочь ЛОР клиника. Чаще всего этот специалист связан…
Семейный врач и клиника семейной медицины являются опорой системы здравоохранения. Именно врачу пациент первым сообщает…
У міжсезоння погода стає непередбачуваною, і часто її складно назвати такою, що налаштовує на веселощі.…
Для того, щоб надавати замовникам швидкі та точні результати випробувань, лабораторія повинна створити ефективну систему…
Біль у хребті знайома, мабуть, кожному з нас. «Просквозило», «нерв защеміло», «м'яз потяг» — варто…
Дом престарелых часто используется в качестве крайней меры. С другой стороны, такие учреждения в настоящее…